Aktyvus savaitgalis Vilniuje!

Dviračių orientacinės
2012-06-05
Dviračių orientacinių II etapas
2012-06-16

Aktyvus savaitgalis Vilniuje!

Kaip ir priklauso mūsų klubui – turėjom labai aktyvų savaitgalį! Apie mūsų organizuotas dviračių orientacines varžybas jau rašėme. Bet tai nebuvo pabaiga – gegužės 26 dieną Vilniuje dalyvavome „Nike aš bėgu“ bėgime bei apsilankėme Labas nuotykių parke.

Bėgime dalyvavo 5 klubo nariai. Trims tai buvo pirmosios bėgimo varžybos ir pirmoji tokia ilga distancija. Diena buvo vasariškai šilta ir graži. Žmonių daug! 5km bėgimui užsiregistravo beveik 1300 dalyvių! Dar apie 600 bėgo 10km. Tiesa, startavo kiek mažiau nei užsiregistravo – į 5km trasą išbėgo 1048 dalyvis. Džiaugiamės visais klubo nariais, sėkmingai pasiekusiais finišą. Buvo smagu :) Ypatingai didžiuojamės tais, kurie pirmą kartą dalyvavo bėgimo varžybose ir sėkmingai finišavo. Tikimės, bėgsime ir toliau ir dar gausesniu būriu :)

Klajūno garbę gynė ir ryškiuosius marškinėlius demonstravo:

Andrius Kuprys  23min 27s

Rūta Kuprytė  26min 58s

Martynas Masilevičius  26min 59s

Deimantė Dragūnaitė  39min 41s

Reda Rutkūnaitė  39min 42s

Kadangi jau atvažiavome į Vilnių, apsilankėme ir Labas nuotykių parke. Tiesa, tai buvo laimėtas prizas Montis Magia kalnų turizmo technikos varžybose. Prie mūsų prisijungė ir nuotykių lenktynių „Pažink Panevėžį 2012“ prizininkai – Donatas ir Justas. Palaipioje parko trasomis, pasiskraidę virš Neries, nušokę nuo drambliaskrydžio ir kupini gerų emocijų grįžome namo.