Ilgojo Joninių savaitgalio pradžia – ant dviračių

Jaunimo laisvės dienos 2013
2013-06-26
Trečiasis etapas – Lietuvos Valstybės dienai
2013-07-10

Ilgojo Joninių savaitgalio pradžia – ant dviračių

Ilgąjį Joninių savaitgalį pradėjome antruoju dviračių orientacinių varžybų etapu. Kelias dienas visus džiuginęs vasariškas oras bei ilgasis savaitgalis išviliojo žmones prie jūros ir ežerų, tad šiame etape startavo mažokai dalyvių.

Šio etapo metu dalyviams teko surasti punktus bei atlikti užduotis miesto centrinėje dalyje bei kultūros ir poilsio parke. Jau tradiciškai teko atsakyti į KET klausimus, išspręsti kryžiažodį, pataikyti į futbolo vartus, mesti kamuoliukus į kibirą, įveikti slalomą. Jau tampa nemalonia tradicija tai, kad šias varžybas lydi lietus. Jei praėjusiame etape jis užklupo po varžybų, tai šįkart vasariškas lietus „pagavo“ visus dar tik įpusėjus varžyboms. Dalyviams tai buvo atgaiva, o varžybų centre teko greitai pakuotis daiktus ir slėptis nuo lietaus.

Etapo nugalėtoja tapo Reda Rutkūnaitė, kuri nebuvo greičiausia, tačiau vienintelė rado visus punktus. Antrąją vietą užėmė Agnė Varnauskaitė, o trečias liko Deividas Pelegrimas, kuris buvo greitesnis už Agnę viena sekunde, tačiau trasoje „susirinko“ daugiau baudos laiko minučių. Šio etapo prizininkai buvo apdovanoti renginio organizatorių bei rėmėjų prizais. Visi dalyviai gavo padėkas, patvirtinančias dalyvavimą šiame etape bei po mažą dovanėlę.

Ačiū visiems dalyvavusiems. Kitas etapas jau liepos 5 d.! Registruokitės bei kvieskite registruotis savo draugus bei pažįstamus.