Įvyko pirmasis dviračių orientacinių varžybų etapas!

Nike Aš bėgu Vilnius 2013
2013-05-30
Apsilankymas Žaliojoje girioje
2013-06-16

Įvyko pirmasis dviračių orientacinių varžybų etapas!

Vasaros išvakarės – gegužės 31 d. – buvo ne tik moksleivių paskutinio skambučio diena, bet ir vasaros projekto „Susitikime penktadienį“ pradžia. Būtent šio projekto metu ir vyksta dviračių orientacinės varžybos po Panevėžį.

Nors oras ir nedžiugino – visą dieną iki pat renginio lijo lietus – tačiau džiugiai nusiteikusių dviratininkų būrys jo neišsigando ir susirinko smagiai praleisti popietės. Susirinko tiek labai jauni, tiek vyresni dalyviai. Juk šios varžybos skirtos visiems! Matyt pozityvi nuotaika ir praskaidrino dangų, kuris nebegąsdino lietumi.

Šio etapo metu dalyviai lankėsi Senvagėje, ieškojo reikalingų skulptūrų, išbandė visai neseniai pastatytus viešus treniruoklius, mėtė žiedus, Skaistakalnyje matavo atstumą tarp medžių, atsakinėjo į KET klausimus bei ieškojo punktų. Šio etapo nugalėtoju tapo Marius Paulauskas. Tiesa, nedaug trūko ir jis galėjo jos neužimti – dar vienas žiedo nepataikymas ir pirmos vietos nematyti. Antrą vietą užėmė Zigmantas Rapkevičius, nuo nugalėtojo atsilikęs kiek daugiau nei viena minute. Trečia vieta atiteko Mindaugui Liberiui, kuriam iki aukštesnės vietos pritrūko vos 30 sekundžių. Šio etapo nugalėtojai apdovanoti renginio organizatorių bei rėmėjų prizais. Visi dalyviai gavo padėkas, patvirtinančias dalyvavimą bei savo jėgų išmėginimą. Visi dalyviai galės savo jėgas vėl išmėginti kitame etape.

Ačiū visiems dalyvavusiems! Jau galite registruotis į kitą etapą, kuris vyks birželio 21d. Kvieskite savo draugus bei pažįstamus. Kartu bus smagiau!