Naujametinis (Kalėdinis) žygis

Naujametinis (Kalėdinis) žygis
2013-12-02
Lėta metų pradžia
2014-01-26

Naujametinis (Kalėdinis) žygis

Gražią bei šiltą gruodžio 28 d. vyko Naujametinis (Kalėdinis) žygis.  Tokį žygį rengėme jau trečiąjį kartą. Žygeivių kiekis pranoko net pačius optimistiškiausius mūsų norus! Iš viso prie miesto Kalėdinės eglės susirinko 64 nykštukai ir vienas šuo. Oras buvo nuostabus, nuotaika visų džiugi, tad taip besišnekučiuojant įveikti visi 26 žygio kilometrai.

Žygis pradėtas Laisvės aikštėje prie Kalėdų eglės, tada pėsčiųjų/dviratininkų taku keliauta į Bliūdžius, Klevečkinę. Teko paėjėti ir asfaltu, ir žvyrkeliu, ir miško keliukais, ir bekele, ir smėliu – buvo visko. Po kiek laiko Berčiūnų miške sustojome ilgesniam poilsiui. Visų žygeivių laukė karšta arbata bei paruoštos užduotys. Norintys galėjo įveikti aklųjų labirintą bei sudalyvauti mini orientacinėse varžybose. Pasišildę kas arbata, kas tiesiog buvimu prie laužo ir atsipūtę po užduočių, pajudėjome Panevėžio link ir jau sutemus pasiekėme miesto Kalėdų eglę.

Dėkojame visiems nepabūgusiems kilometrų ir sudalyvavusiems šiame šventiniame žygyje. Labai smagu buvo sutikti tuos, kurie nuolat dalyvauja mūsų renginiuose, taip pat susipažinti ir su kitais. Taip pat smagu matyti nuolatinius draugus iš JCI Panevėžys bei Lietuvos šaulių sąjungos. Šiuo smagiu pasivaikščiojimu baigiame šiuos metus ir linkime visiems dar geresnių 2014-tųjų!