Panevėžys – 2014
2014-02-04
Akademija – 2014
2014-02-27

Pažink Panevėžį 2014!

Jau pradėta registracija į nuotykių lenktynes „Pažink Panevėžį 2014“!

Šis renginys vyks jau trečią kartą ir yra tapęs tradiciniu bei vienu pirmųjų metų renginių, kuris vyksta atviroje erdvėje, o ne uždarose patalpose. Nuotykių mėgėjai į Panevėžį tradiciškai renkasi paskutinį balandžio šeštadienį – šiemet tai bus balandžio 26 diena. Panevėžys šiemet yra Lietuvos kultūros sostinė, tad kiekvienam, save kultūringu laikančiam asmeniui, reikėtų apsilankyti Aukštaitijos sostinėje, o dalyvavimas nuotykių lenktynėse – tam puiki proga!

Šiame renginyje dalyvauja komandos, sudarytos iš dviejų asmenų, kurios įveikia nuotykių ir staigmenų kupiną trasą plaukdami baidarėmis, bėgdami, važiuodami dviračiais ir atlikdami įvairias paruoštas užduotis. Lenktynėms trasa parengiama taip, kad dalyviai aplankytų įdomias miesto vietas, lankytinus objektus, patirtų daug nuotykių ir išgyventų tikras emocijas, dėl kurių kitais metais norėtų vėl sugrįžti! Fizinė jėga nėra svarbiausias dalykas ir ne visada pergalė yra dalyvavimo šiose lenktynėse tikslas :)

Trasos bei užduotys jau planuojamos bei ruošiamos. Būtinai atsižvelgsime į pastabas ir pasiūlymus, kuriuos gavome iš ankstesnių metų nuotykių lenktynių dalyvių. Primename, kad registruojantis dabar – starto mokestis mažesnis. Be to, užsiregistravę dabar, jau žinosite, ką veiksite šių metų balandžio 26 d. ir galėsite tam ruoštis :)

Kviečiame visus dalyvauti ir kviesti savo draugus!

Visa informacija ir registracija specialiame nuotykių lenktynių tinklapyje: www.PazinkPanevezi.lt