Labirintų antras etapas
2016-06-20
Projektas „KOPK – pasiek savo svajonę“
2016-09-14

Labirintų OS baigėsi

Rugpjūčio 19 d. vyko paskutinis – trečiasis – „Labirintų orientacinių“ etapas. Šįsyk labirintas vėl suregztas pačiame miesto centre – Laisvės aikštėje. Tai lėmė nemažą susidomėjimą ir daug smalsių žvilgsnių, tačiau šį kartą labirintą įveikti išdrįso tik jaunieji dalyviai. Žinoma, patiems mažiausiems nepasiklysti padėjo tėveliai. Dalyviams buvo paruoštos trys skirtingos trasos. Visi norintys galėjo įveikti bet kurią iš jų, na, o norintiems laimėti prizus – visas tris ir po to jų įveikimo laikas sumuojamas.

Vaikinų grupėje greičiausias buvo Mikalojus, antras liko Tomas. Tiek vaikinų ir buvo apdovanota. Dar keli vaikinai įveikė vieną ar dvi trasas ir iškeliavo namo. Jei būtų įveikę visas, būtų iškovoję medalį :)

Merginų buvo kiek daugiau. Pati greičiausia buvo Austėja. Likusias prizines vietas užėmė Dileta, Goda ir Mėja. Taip, kadangi vaikinai buvo apdovanoti tik du, tai leido apdovanoti keturias merginas :) Na, ir visi, nepamiršę atvykti į apdovanojimus, buvo apdovanoti renginio organizatorių prizais.

Sveikiname nugalėtojus bei dėkojame Panevėžio miesto savivaldybei – pagrindinei šio renginio rėmėjai.
Na, ir kviečiame visus susitikti aktyvaus laisvalaikio festivalyje „Kodas: GAMTA“! ;)