Kalnas nuotykių ir renginių!

Naujienos trumpai :)
2012-04-01
Nykštietiškas triatlonas 2012
2012-06-05

Kalnas nuotykių ir renginių!

Sveiki! Atėjo pavasaris, prasidėjo turizmo ir renginių sezonas. Net nebeturime laiko parašyti čia naujienų. Turbūt paprasčiau yra mus sutikti kokiame renginyje ir pasiklausti :)

Balandžio 28d. surengėme pirmąsias Panevėžyje nuotykių lenktynes „Pažink Panevėžį 2012“. Paskutinės naktys prieš nuotykių lenktynes organizatoriams buvo labai įtemptos ir aktyvios ir su daugybe nuotykių. Iki pat renginio oras nelepino – buvo vėsu, lydavo. Renginio rytas buvo gražus, diena – tobula. Buvo labai šilta. Tokią gražią pavasario dieną į startą stojo 21 komanda. Užsiregistravusių buvo daugiau, bet kelios neatvyko. Na, bet tie, kurie atvyko – nesigailėjo :) Buvo šiek tiek nesklandumų, tačiau jie nebuvo esminiai. Labai smagu buvo matyti dalyvių šypsenas ir trykštantį azartą. Net tie dalyviai, kurie išsimaudė upėje ar nebaigė trasos, nuoširdžiai šypsojosi. Mėgėjų pogrupio komandų laukė baidarių rungtis, orientavimasis mieste bėgte, susipažinimas su skulptūromis, dviračių etapas su orientavimusi Berčiūnuose bei persikėlimu per Nevėžio upę kartu su dviračiu, persikėlimas per Nevėžį oro perkėla ir orientavimasis Skaistakalnio parke. Komandų, startavusių bėgikų trasoje, laukė beveik tokia pati trasa – vietoje dviračių etapo jie turėjo dar kartą plaukti baidarėmis. Visi dalyviai apdovanoti diplomais, o nugalėtojai – medaliais ir rėmėjų prizais. Sakome didelį AČIŪ mūsų rėmėjams ir partneriams: didžiausiems Lietuvoje LABAS nuotykių parkui Vilniuje ir ONE nuotykių parkui Druskininkuose, Irklakojui Nidoje, sodybai „Šventosios upės slėnis“, sodybai „Pas Rapolą“ ir Lietuvos Šaulių Sąjungai. Dalyvių šypsenos ir teigiami atsiliepimai įpareigojo mus rengti nuotykių lenktynes ir kitais metais :) Užfiksuotas fotoaparatais akimirkas rasite mūsų facebook albumuose.

Nuotykių lenktynės nebuvo vienintelis renginys, kuriame mus galima buvo pamatyti. Klubo nariai spėjo sudalyvauti pirmajame Vilniaus pusmaratonio bėgime bei Druskininkų pusmaratonyje!

Nepamiršome sudalyvauti ir gegužės 4-6d. Bražuolės poilsiavietėje vykusiose kalnų turizmo technikos pirmenybėse. Jose iškovota I vieta jaunučių sportinio turizmo grupėje, II vieta jaunučių pėsčiųjų turizmo grupėje ir I vieta vaikų grupėje!

Visi, norintys aktyviai ir nuotaikingai leisti laiką, junkitės prie mūsų! Visi renginiai surašyti renginių sąraše. Laukiame prisijungiant :)