Karklė live music beach 2012
2012-08-03
Dviračių orientacinės. IV etapas
2012-09-02

PAS Vasaros forumas 2012

Rugpjūčio 21-22 dienomis Panevėžio jaunimo organizacijų sąjunga „Apskritasis stalas“ (PAS) pakvietė jaunimo organizacijų atstovus į  „Jaunimo Vasaros forumą 2012“. Šiemet forumas vyko sodyboje „Pas Rapolą“. Dalyvius lepino ir skaisčiai švietusi saulė.

Dvi dienas buvo diskutuota įvairiomis temomis: jaunimo dalyvavimas ir iniciatyvos, žmogiškųjų išteklių valdymas, organizacijos vystymas ir plėtra, struktūrinio dialogo plėtra. Forumo metu dalyviams padėjo mokymų vadovas Marius Ulozas.

Dalyviams teko ne tik klausytis, bet ir dirbti grupėse. Grupės buvo sudaromos atsitiktine tvarka ir pastoviai keičiamos, taigi, dirbant grupėse buvo ne tik atliekamos užduotys, bet ir susipažįstama su kitų organizacijų atstovais bei pačiomis organizacijomis.

JTALK „Klajūnas“ turbūt buvo pati jauniausia organizacija šiame forume, tačiau tikrai ne prasčiausia :) Forumo pabaigoje organizacijos turėjo nusistatyti savo ateities tikslus bei strategiją. Visiems parodėme, jog neketiname sustoti ir toliau aktyviai veiksime.

Jaunimo turizmo ir aktyvaus laisvalaikio klubą „Klajūnas“ šiame vasaros forume atstovavo Eirida Remeikaitė bei Andrius Kuprys.