KTT teisėjų seminaras ir apsilankymas pas draugus

CMS „Youth.4.Sport.4.Youth.“
2013-03-03
Mums jau dveji!
2013-04-11

KTT teisėjų seminaras ir apsilankymas pas draugus

Kovo 13 d. klubo nariai Andrius Kuprys ir Martynas Masilevičius dalyvavo keliautojų ir alpinizmo varžybų teisėjų seminaro paskaitoje „KTT taisyklės, vertinimo kriterijai ir dažniausiai pasitaikančios teisėjavimo klaidos“. Šis seminaras vyko Vilniuje, keliautojų klubo patalpose. Tai buvo pirmoji seminarų ciklo paskaita. Po viso ciklo bus išduodami sertifikatai. Andrius ir Martynas jau daugelį metų teisėjauja moksleivių kalnų turizmo technikos varžybose ir nusprendė būti dar geresniais teisėjais, todėl keliasi kvalifikaciją. Antroji paskaita numatyta balandžio pabaigoje.

Kovo 22 d. keli klubo nariai buvo Kėdainių raj. Akademijos gimnazijoje. Aplankėme savo draugus turistus bei šiek tiek pajudinome savo sustingusius nuo užsitęsusios žiemos kaulus trasose. Kai kuriems tai buvo savotiškas krikštas – pirmą kartą teko užsidėti apraišus bei įveikti kelias turizmo technikos rungtis.

Taip po truputį įsibėgėja turizmo sezonas. Jau kitą savaitgalį švęsime Velykas, o dar po savaitės dalyvausime žygyje, kuris pradės ciklą, pavadinimu „renginys kiekvieną savaitgalį“. Laukiame prisijungiant prie mūsų.