KTT teisėjų seminaras ir apsilankymas pas draugus
2013-03-23
Orientacinis pėsčiųjų žygis
2013-04-15

Mums jau dveji!

Šių metų balandžio 5 d. Jaunimo turizmo ir aktyvaus laisvalaikio klubo „Klajūnas“  nariai ir svečiai susirinko paminėti gražios 2-jų metų klubo gyvavimo sukakties.

Šventė prasidėjo tradicine penktadienio treniruote „Verdenės“ mokykloje, kurios metu klubo nariai turėjo galimybę  patobulinti savo  įgūdžius ir įrodyti vienas kitam,  ko yra verti! Kadangi tai buvo šventinė treniruotė – jaunimas sau leido ir papramogauti, o ne tik tobulinti savo įgūdžius. Vėliau šventė persikėlė į Panevėžio moksleivių namus, kur klubo pasveikinti atvyko Panevėžio jaunimo organizacijų sąjungos „Apskritasis stalas“ (PAS) Valdybos pirmininkas Borisas Bylinskis bei Jaunimo organizacijos „Darbas“ pirmininkė Raimonda Balaboskinaitė, kurie linkėjo „Klajūnui“ ir toliau neprarasti entuziazmo, kūrybinio polėkio bei toliau organizuoti įvairius renginius ir nuolat šypsotis. Visi parašė palinkėjimus „Klajūnui“, kurie, tikimės, jog išsipildys. Po gražių sveikinimo žodžių visi smagiai bendravo prie arbatos puodelio, ragavo šventinį tortą ir dalinosi prisiminimais bei ateities planais.

Didelis AČIŪ visiems, kurie  dalyvavo mūsų renginiuose,  pagelbėjo jų organizavime, dalinosi savo šypsenomis bei tiesiog buvo kartu su mumis visus  šiuos dvejus metus! AČIŪ visiems draugams ir partneriams! Jau visai netrukus mūsų didžiausias (kol kas) renginys – nuotykių lenktynės „Pažink Panevėžį 2013“. Susitinkame ten!

 

gimtadienis