Vasaros pabaigoje – šeštasis etapas

LampeTronas 2013
2013-08-13
Dviračių orientacinių varžybų finalas!
2013-09-10

Vasaros pabaigoje – šeštasis etapas

Priešpaskutinę vasaros dieną vyko šeštasis dviračių orientacinių varžybų etapas. Besibaigianti vasara ir daugeliui pasibaigusios atostogos lėmė tai, kad šįkart dalyvių buvo gausiau nei įprastai. Miesto centre vyko dar ne vienas renginys, tad buvo nemažai žiūrovų, kurie palaikė dalyvius.

Šis etapas išsiskyrė tuo, jog buvo labai greitas, o dalyvius finiše skyrė vos kelios sekundės. Dalyviai lankėsi Senvagėje, Laisvės aikštėje bei Skaistakalnio parke, atsakinėjo į KET klausimus, matavo atstumą ir tradiciškai ieškojo paslėptų punktų. Tai daryti geriausiai sekėsi Pauliui Paštukui, kuris pagaliau nugalėjo šiose varžybose. Paulius ramiai atvažiavo į finišą, o antro dalyvio teko ilgokai palaukti. Antrąją vietą užėmė Ernestas Balčiūnas, o trečią – Audrius Nemanis. Šias dvi vietas skiria vos septynios sekundės. Kiti dalyviai taip pat atsiliko vos po kelias sekundes, tad prizinę vietą užimti galėjo kiekvienas. Tradiciškai, etapo nugalėtojai buvo apdovanoti renginio organizatorių bei rėmėjų prizais, o visi dalyviai – padėkomis.

Finalinis etapas vyks jau šį sekmadienį, rugsėjo 8 d, jubiliejinio Panevėžio gimtadienio metu. Susitinkame 11.30 val prie KC „Garsas“.  Tai jau paskutinis etapas šiemet, po kurio dviračių orientacinės varžybos vyks tik kitais metais. Visų laukia prizai, dovanos ir sezono geriausiųjų apdovanojimai. Dalyvavimas, kaip visada, nemokamas :)