Kas naujo po ketvirtojo dviračių OS etapo?

Kauno maratonas
2014-06-20
Įvyko paskutinis 2014 m. dviračių OS sezono etapas
2014-08-30

Kas naujo po ketvirtojo dviračių OS etapo?

Rugpjūčio 8 dieną vyko jau ketvirtasis dviračių orientacinių varžybų etapas. Nežinia, ar karšta vasara visus išviliojo atostogauti, ar gausybė festivalių visus susikvietė, tačiau šiame etape startavo vos 8 dalyviai. Liūdna… Nors, kita vertus, šiems aštuoniems dalyviams turbūt džiugu, nes, neturėdami didesnės konkurencijos, jie smarkiai pasigerino savo sezono įskaitos rezultatus

Ketvirtojo etapo trasa buvo suplanuota kultūros ir poilsio bei Skaistakalnio parkuose. Kaip visada, dalyviai turėjo parodyti savo žinias atsakant į KET klausimus, įveikti slalomo rungtį, skylėtomis stiklinėmis pripilti aukštus indus vandens bei prisiminti vaikystę, atsakant į užduotas mįsles.

Simas buvo minute greitesnis už Marių, tačiau neteisingai atsakė į vieną KET klausimą bei visai neatsakė dviejų mįslių, tad turėjo tenkintis antra vieta. Germanas ilgokai, bet užtikrintai ieškojo mįslių atsakymų jau būdamas prie finišo ir jam tai padėjo užimti trečiąją vietą šiame etape! Merginų įskaitoje buvo vos dvi dalyvės. Rasa dar pakovojo kartu su vaikinais, o varžybų debiutantės Daivos teko šiek tiek palūkėti. Nors kiti dalyviai ir išsiskirstė, tačiau Daivos džiaugsmingai sulaukė anksčiau iš trasos grįžę jos vaikai. Visgi, užimta antroji vieta :)

Etapo prizininkai apdovanoti diplomais, medaliais bei prizais, o visi dalyviai – atminimo diplomais. Didžioji dalis šio etapo dalyvių gavo renginio ženkliukus, kurie įteikiami visiems, startavusiems bent trijuose etapuose.

Sezono įskaitos merginų pogrupyje visos trys prizininkės jau yra aiškios ir vienintelis neaiškumas ten – kuri užims kurią vietą. Tuo tarpu, vaikinų pogrupyje vienintelis Marius yra užsitikrinęs prizinę vietą, o į likusias dvi prizines vietas yra dar nemažai pretendentų. Viskas čia spręsis tik paskutiniame etape. Bus karšta!

Paskutinis šių metų dviračių orientacinių varžybų etapas vyks jau praktiškai beveik pasibaigiant vasarai – rugpjūčio 29 d. Kviečiame sudalyvauti bei patirti nepamirštamų akimirkų. Juk tai – paskutinis etapas šiemet. Po to vėl dviračių pedalus minsime tik kitų metų gegužę. Taigi, blizginam dviračius ir šokam į trasą. Be abejo, nepamišdami draugų ;)